Feestweek 2022

Nu, in januari 2022, gaan we er nog steeds vanuit dat mogelijk zal zijn om aan het eind van de zomer weer een feestweek te organiseren. We hebben weer een mooi programma en de feesttent gaat nog meer knallen!

Kijk voor alle informatie, vanaf 1 februari, op onze website:  feestweeklexmond.nl

We kunnen een aantal zaken al met jullie delen. Zodat je er nu al rekening mee kunt houden.

Wanneer is de volgende Feestweek Lexmond?
Sinds de editie van 2012 houden we aan dat de feestweek in de laatste week van de zomervakantie van Regio Midden plaatsvindt. De feestweek is dan dus van donderdag 11 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022.

Heeft de feestweek een thema?
Een thema zorgt bij de straatversieringen voor veel van hetzelfde en beperkt bovendien de keuze voor de buurtverenigingen. Net als de vorige keer heeft de feestweek in 2022 daarom géén thema.

Feestweek 2017

De feestweek is een lange traditie waar alle Lexmonders mooie herinneringen aan hebben. De editie van 2017 overtrof onze verwachtingen ruimschoots.

Bijna alle straten van Lexmond deden mee met de versieringen. Op veel plekken was er ook weer veel aandacht aan besteed.

In de feesttent was het alle dagen drukker dan we vooraf gedacht hadden. Driemaal waren we zelfs helemaal uitverkocht. Op alle avonden waren er heel veel Lexmonders die samen met alle gasten van buiten steeds weer een feestje bouwden.

We hebben uit Lexmond alleen maar positieve reacties gehad over de feestweek en zo hoort het ook:  een feest voor en door Lexmonders.