Feestweek 2022

In aanloop naar de volgende Feestweek Lexmond kunnen we aantal zaken al met jullie delen. Zodat je er nu al rekening mee kunt houden.

Wanneer is de volgende Feestweek Lexmond?
Ook al zijn we inmiddels Gemeente Vijfheerenlanden, voor de feestweken houden de “Zederikse” Oranjeverenigingen nog steeds het schema van om de vijf jaar aan. In Lexmond zijn we dus in 2022 weer aan de beurt.

Sinds de editie van 2012 houden we aan dat de feestweek in de laatste week van de zomervakantie van Regio Midden plaatsvindt. De feestweek is dan dus van donderdag 11 augustus t/m zaterdag 20 augustus 2022.

Heeft de feestweek een thema?
Vooral voor de buurtverenigingen van belang. Een thema zorgt voor veel van hetzelfde en beperkt de keuze voor de buurtverenigingen. Net als de vorige keer heeft de feestweek in 2022 géén thema.
Dus de komende twee zomers kun je alvast rondkijken wat er in 2022 mooi in jouw straat zou passen. Of je kunt alvast gaan nadenken over met welk idee jullie straks de mooiste straat van Lexmond worden.
De Oranjevereniging hoopt dat we nog iets meer straten verlicht zien dan in 2017, want dat zou betekenen dat heel het dorp verlicht is!

Feestweek 2017

De feestweek is een lange traditie waar alle Lexmonders mooie herinneringen aan hebben. De editie van 2017 overtrof onze verwachtingen ruimschoots.

Bijna alle straten van Lexmond deden mee met de versieringen. Op veel plekken was er ook weer veel aandacht aan besteed.

In de feesttent was het alle dagen drukker dan we vooraf gedacht hadden. Driemaal waren we zelfs helemaal uitverkocht. Op alle avonden waren er heel veel Lexmonders die samen met alle gasten van buiten steeds weer een feestje bouwden.

We hebben uit Lexmond alleen maar positieve reacties gehad over de feestweek en zo hoort het ook:  een feest voor en door Lexmonders.