Geen evenementen

Geen evenementen

Ivm het coronavirus zijn alle evenementen van de Oranjevereniging AFGELAST! Koningsdag, Dodenherdenking en de Polderbazenparty gaan dus niet door.

Lees meer
Ledenvergadering 2 maart

Ledenvergadering 2 maart

Het bestuur nodigt de leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging “Het Vaderland Getrouwe” uit Lexmond op maandag 2 maart 2020, om 20.00 uur in het Huis Het Bosch. De stukken voor de vergadering staan op de website. Je vindt ze onder het kopje Vereniging, Ledenvergadering. 1312

Lees meer
Helemaal Hollands

Helemaal Hollands

Het is weer tijd voor een huis vol met Helemaal Hollandse muziek. Natuurlijk met DJ Roy Klop achter de tafel. Vinzzent en John West komen langs om de kelen te testen. Alle info op onze Winterfeest pagina.

Lees meer
Spooktocht – AFGELAST

Spooktocht – AFGELAST

Dit jaar geen spooktocht. Door het ontbreken van genoeg aanmeldingen voor spoken uit Lexmond moeten we de spooktocht helaas aflasten. Alle info vind je op de Spooktocht pagina. 

Lees meer
Bingo Lexmond 2019

Bingo Lexmond 2019

Wegens groot succes en een overdaad aan prijzen zal er ook dit jaar weer een Grote Lexmondse Bingo worden georganiseerd door de Oranjevereniging. Inschrijven voor de editie van 2019 is niet meer mogelijk. We zitten helemaal vol! Datum is vrijdag 22 november 2019 en de locatie is weer Huis Het Bosch. Alle info vind je op de Bingo pagina.

Lees meer