Lexmondse Kwis 2018

Lexmondse Kwis 2018

Vrijdag 23 februari. Vergeet niet om je in te schrijven voor de Lexmondse Kwis 2018 van ! Alles over de kwis staat op de kwis pagina.

Lees meer
Nieuwjaarsduik afgelast

Nieuwjaarsduik afgelast

De Nieuwjaarsduik van Lexmond op 1 januari 2018 gaat niet door. Helaas zijn er te weinig vrijwilligers om deze spartaanse duik in de Lek door te laten gaan.

Lees meer
Koningsdag 2017 programma

Koningsdag 2017 programma

Wij tellen alweer af tot weer een dag met mooi weer en een vertrouwd Koningsdag programma. Het uitgebreide programma met daarin o.a. de regels voor de versierde fietsen tocht staat hier op onze site. Het korte programma wordt/is in Lexmond samen met Het Kontakt bezorgd. Je kunt het A4-tje ook hier bekijken. Op de achterkant van onze flyer vind je alle adressen voor Kunstroute 2017. Die kun je ook hier…

Lees meer
Ledenvergadering 13 maart

Ledenvergadering 13 maart

Jaaa, het is weer zover! Het bestuur nodigt de leden van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Oranjevereniging “Het Vaderland Getrouwe” uit Lexmond op maandag 13 maart 2017, om 20.00 uur in het Huis Het Bosch. De stukken voor de vergadering staan op de website. Je vindt ze onder het kopje Vereniging, Ledenvergadering. 916

Lees meer
Foto’s Nieuwjaarsduik 2017

Foto’s Nieuwjaarsduik 2017

Je vindt de foto's van alle bikkels die mee hebben gedaan aan de Nieuwjaarsduik Lexmond natuurlijk via de link op onze foto pagina. Voor de ongeduldigen hier de rechtstreekse link.  

Lees meer
Nieuwjaarsduik 2017

Nieuwjaarsduik 2017

Op 1 januari 2017 om 14.00 uur is het zover:  de 7e editie van de Lexmondse Nieuwjaarsduik. Gaan we dit jaar de 50 deelnemers halen? Wij denken van wel. Bikkels toch! Kom ze aanmoedigen en geniet van de gratis warme koek en zopie van de Oranjevereniging. Alle informatie staat op onze Nieuwjaarsduik pagina.

Lees meer
Bingo Lexmond 2016

Bingo Lexmond 2016

Wegens groot succes en een overdaad aan prijzen zal er ook dit jaar weer een Lexmondse Bingo worden georganiseerd door de Oranjevereniging. Datum is vrijdag 28 oktober en de locatie is weer de foyer van Huis Het Bosch. Alle info vind je op de Bingo pagina.

Lees meer