In 2021 vindt het Oktoberfest plaats op vrijdag 15 oktober.

Het wordt als altijd een feestje in de Lexmondse traditie:

• gezellig
  • voor jong en oud
  • genoeg catering

Dress code !
Bij een Oktoberfest hoort bijpassende kleding: lederhosen en dirndl.
Het internet staat vol met voorbeelden.

Testen voor Toegang
Je krijgt alleen toegang als je gevaccineerd, recent getest of hersteld bent.
Dus meenemen:

• je ID
  • je telefoon met de Coronacheck app, of een uitgeprint bewijs via coronacheck.nl/print
  • je toegangsbewijs

Als de Coronacheck Scanner met een rood scherm aangeeft dat er iets niet klopt, dan kun je helaas echt niet naar binnen. Ook al heb je wel een kaartje gekocht. Zorg dus dat je weet hoe het werkt en doe je ding op tijd.

Testen voor Toegang

Kaarten
Voor de leden van de Oranjevereniging zijn de kaarten in de verkoop. De leden hebben hiervoor inmiddels een e-mail ontvangen. Ben je lid en heb je geen e-mail ontvangen? Check dan eerst je spam box. Nog steeds geen e-mail? Stuur ons dan een email met daarin je lidnr en je adres. Dan kijken we het na. Waarschijnlijk hebben we dan nog geen e-mail adres van jou.

Ben je geen lid van de Oranjevereniging? Dan moet je nog even wachten. Voor jullie gaat de verkoop op 1 oktober open.

De ticketshop staat hier: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/ovlexmond